Valikko

Videokuvausaamu Hollolassa

Kuvasimme hyvän ystäväni Markus Suntilan kanssa lauantaiaamuna videota Hollolassa. Kuvauspaikat olimme käynyt testaamassa aiemmin ja kuvakäsikirjoituksen laadimme yhtiökumppani Suntun kanssa viikko sitten perjantaina. Mukaan avustajaksi ja dokumentoivaksi-kuvaajaksi lähti siskoni Hanna. Malliksi pyysimme hyvän ystämämme J-P:n, hänen työskentelynsä oli erittäin ammattitaitoista ja varmaa.

Ilma oli kuvaukselle suotuisa, aamuaurinko paistoi Messilän rinteillä sopivasti luoden mainion korkovalon ensimmäisiin otoksiin. Messilästä siirryimme Hollolan Pirunpesän alueelle kuvaamaan seuraavia kohtauksia. Sää vaihteli lumisateen ja kirkkaan auringonpaisteen välillä. Kaiken kaikkiaan aamupäivä oli juuri oikeanlaista kivaa pikku puuhastelua.

Tässä vähän esimakua päivän stilliosastosta. Osa behind the scenes -kuvista on ottanut Hanna Sihlman.

001-bts-kollaasi Saapaskuvaus Messilässä Hollola kuvaus behind the scenes

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you