Valikko

Sunnuntain omatoiminen kuvaus

Miljööportfolioni kaipaa kovasti uusia kuvia, siksi päätin sunnuntaina harjoitella jonkinlaista kuvienyhdistelyä. Nappasin kamat mukaan ja suuntasin lähimetsään katsastamaan sopivaa polkua jonkinlaista urheilukuvaa varten.

Ajatuksena oli kuvata kinokoon kameralla keskikoon tyylinen kuva. Paikan löydyttyä laitoin kameran jalustalle ja otin n. 20 ruutua polkumaisemasta siten, että jokaisen ruudun välissä siirsiin kameraa n 2/3 ruudun verran sivuun tai ylös. Viimeisen ruudun otin sitten juoksijasta ja sitä varten rakensin erittäin simppelin valaisun, nimittäin ilman assistenttia on miljöössä erittäin vaikeaa saada valonohjaimia pysymään paikallaan tai edes pystyssä.

Hyvän asennon ja ilmeen löytäminen on erittäin vaikeaa koska juoksija oli liikkeessä kuvaushetkellä. En ottanut kovinkaan montaa juoksijaruutua joten varsinaista täysosumaotosta kuvista ei löytynyt.

Lopulliseen kuvaan tuli mukaan 21 ruutua, tausta koostuu 20 ruudusta ja yhdessä ruudussa on malli valaistuna. Kuva on puhdas tekniikkaharjoitus eikä sitä ole viimeistelty kovinkaan tarkasti, ensi kerralla (tulevana keskiviikkona) tiedän sitten paremmin miten tämänkaltaista settiä tehdään.

Photoshopattu ja yhdistelty kuva

Tässä hieman työnkulku- ja Behind the scenes -kuvia.

 0001-Photo 6.10.2013 16.11.230001-Photo 6.10.2013 15.28.56

Processed with VSCOcam with lv01 preset  Processed with VSCOcam with m3 preset

Malliruutu

photomerge Mukkula photoshop Mukkula photoshop

Mainoskuva0001-polku-paivi-cropped-flatted-final

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you