Valikko

Tuli valaisimena

Olen pohdiskellut elävän tulen käyttämistä valaisuun, veikkaukseni on että muutamalla palavalla soihdulla saisi tehtyä erittäin elävää henkilökuvaa. En ole kuitenkaan vielä testannut tulta valaisuun mutta jonkinlaisen vahvistuksen idealle sain ollessani kyläilemässä tuttavien luona. Isäntä Tommi oli kohentelemassa takkaa kun huomasin sen toimivan oikein tunnelmallisena valonlähteenä. Hain  kameran autosta ja otin muutaman koehenkisen ruudun tilanteesta.

Valoitusaikaa ja herkkyyttä piti säätää aika maksimitasolle mutta kyllähän yhdellä modernilla takallakin näköjään valaisee jonkintasoisen lowkey-henkisen kuvan. Mikäli valonlähteitä olisi useampia saisi pelkillä tulitikuillakin ihan hyvää jälkeä muotokuvauksessa.

Tässä pari koeruutua “takkavalaisusta”

Paimela takka
Paimela takka
Paimela takka

 

 

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you