Valikko

Salibandykuvausta

Käväisin pitkästä aikaa salibandykaukalon laidalla Lahden urheilutalolla. Veljeni Jukka oli nostettu parin vuoden tauon jälkeen naftaliinista maalin suulle konttaamaan.

Its pelissä mentiin todella vauhdikkaasti päästä päähän, ennakointi oli aika vaikeaa koska joukkueilla ei ollut ainakaan kovin selkeitä kuvioita. Ilahduttavaa oli huomata että KAlevan joukkueessa kentällä kirmasi vielä vanhoja LaPa:n ajan pelaajia.

Kuvaajan näkökulmasta parhaiten Urkilla toimivat kuvakulmat maalien takaa sekä pääkatsomon vastakkaiselta puolen piippuhyllyltä. Edelleenkin minua ihmetyttää Urheilutalon valaistuksen epätasaisuus, kovasti himmenee reunoja kohden. Seisoskelin kentän laidalla yhden 20 minuuttisen verran, kuvia taisi kertyä n. pari sataa.

Salibandy maalin takaa

Etukulma kiinni

En saanut aikaiseksi kuvien raakkaamista, joten tein yhdelle kuvan perusteella Lightroom-presetin jonka monistin kaikkiin kuviin. Tarkoituksena oli tehdä sellaista lehtikuvamaista taustaltaan ylivalottunutta kamaa.

Ottelukuvia voi katsella täältä.

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you