Valikko

Opiskeluissa tositesti

Opiskelut VVI:llä ovat nyt siinä pisteessä että huomenna sunnuntaina on ensimmäinen näyttö. Näytön aiheena on dokumentaarinen kuvaaminen, käytännössä siis jonkinlainen kuvaustehtävä ja siihen päälle kuvien taitto jonkinnäköiseen juttuun. Teen näytön Lahdessa etänä ja ajelen illalla opiskelukaverini Jukka Veltheimin (www.velframe.com) kanssa Tampereelle yöksi. Tampereella majoitun todennäköisesti Feltfotografin Larin kanssa mukavasti Ilvekseen.

Näytön ennakkotehtävänä oli 9 kuvan kokoelma todella erikoisia lauseita kuvitettuna, tämä tehtävä oli todella rasittava tehtävä. Tehtävään vaadittiin lisäksi laaja määrä erilaisia miljöitä, kuvausolosuhteita, objektiivin ominaisuuksia sekä filtteröintejä. Kuvien piti lisäksi muodostaa jotenkin kokonaisuus, samaa fonttia ei saanut käyttää useissa kuvissa jne..

Portfolion kerääminen oli ehkäpä kaikkein helpoin juttu, bridgellä pikatägittely ja valitut kuvat photoshop-pohjaan ja proalbumitaittoon. ProAlbumin teetin työnantajallani Eirikuvalla, albumista tuli itseasiassa aika tyylikäs keinonahkaisine kansineen. Portfolion lisäksi piti tehdä myös Corporateimage itselle, siihen sisältyivät ainakin Käyntikortit, Miniesite, sekä kirjepohja (jonka muistin juuri, se täytyy vielä tehdä huomenna…).

Maanantaina on sitten tosipaikka kun kolme arvioijaa ruotii kuvia, odotan innolla sitä että miltä tuntuu kun itselleni täysin vieraat henkilöt ruotivat kuviani todella rankasti.

Tässä portfoliooni päätyneet aukeamat järjestyksessä vasemmalta oikealle.

Antit Sihlman Portfolio 2012

Antti Sihlman Portfolio 2012

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you