Valikko

Tilanteita arjesta – iltasatu

Saimme viikonlopuksi tuttaviemme lapset hoitoon, täytyy sanoa että kaksi ja neljävuotiaat kirniäiset kykenevät täyttämään 80 neliötä melkolailla tasaisesti pikkuautoille ja värikynillä.

Istuskelin eilen lauantaina illansuussa keittiön pöydän ääressä josta on suora näköyhteys makuuhuoneeseen. Makuuhuoneessa Päivi luki iltasatua vain lukuvalo päällä ja huomasin valon oikein mukavan vastaisen meiningin lasten ja heille iltasatua lukevan Päivin kasvoilla. Nappasin kameran käteeni ja sain kaksi ruutua ennen kuin muksut huomasivat touhuni. Hämärän valaistuksen vuoksi jouduin korottamaan ISO-arvoksi 2500. Kamerani tuottaa vielä kohtuumiellyttävää kohinaa tuolla arvolla mutta päädyin lopulta  tekemään kuvalle mustavalkokäännön.

Lukuvalo iskee tuohon Päivin hiuksiin mielestäni vähän turhankin dominoivasti, lasten kasvoille valoa taas osuu juuri sopivasti kirjan toimiessa vielä erillisenä heijastimena. Klikkaamalla näet kuvan isompana.

Good night reading

Good night reading

Tässä lukuvalovalaisussa on muuten ajatusta ihan studionkin puolelle vaikka perhekuviin, eli mallit istumaan sohvalle tai lattialle ja hunajakenno lukuvalon paikalle olkapään yläpuolelle lopuksi tiedostoon väljyyttä yleisfillivalolla vaikka seinän kautta.

 

 

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you