Valikko

Salibandykuvausta syysillassa

Käväisin tiistai-illan ratoksi ulkoiluttamassa kameraa Lahden urheilutalolla 2-divisioonan salibandyottelun merkeissä. Urheilutalon valaistuksessa on vaatimattomasti aukon parin ero keskialueen ja reunojen välillä. Pelin tempo oli todella vauhdikasta ja olisinkin kaivannut vähän pidempää ja valovoimaisempaa putkea.

Kuvasin erilaisilla tarkennusmoodeilla mutta 5d mark 2:n kohtuu hitaasta tarkennuksesta johtuen päädyin kertatarkennukseen ja vain odottelin jotta pelaaja tulisi edes suurinpiirtein tarkennusalueen seutuville. Tässä kohtaa on tärkeää ymmärtää Gretzgyn isän ohje: “älä mene sinne missä kiekko on vaan sinne minne kiekko tulee”, kiekko -sanan tilalle siis pallo tässä kohtaa.

Urheilukuvauksessa on kyllä mielenkiintoisia mahdollisuuksia, pelisilmästä ei ole kuvaajallakaan haittaa.

Kuvasatoa löytyy Picasagalleriasta, ruutuja en jaksanut raakkailla vaan latasin kylmästi koko setin galleriaan. Pelaajat kyllä jaksavat kahlata kaikki 350 ruutua läpi oman pärstän toivossa (omakohtaisesta kokemuksesta tiedän tämän). LaitoinUrheilutalolle sopivan pikakäsittelyn joka kuvaan Aperturessa, kuvat olisivat vaatineet pikkaisen eri säätöjä riippuen miltä korkeudelta ja mistä päästä salia ne on kuvattu.

Kuvat löytyvät täältä: https://picasaweb.google.com/112385278287580558484/20111018SbandyTroopers?authuser=0&feat=directlink

www.sbandy.net osoitteesta löytynee lisää juttua pelistä.

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you