Valikko

Evelina Honey feat Mikael Gabriel singlen kansikuva

Kuvasin pari viikkoa sitten kansikuvan Evelinan uudelle Honey -nimiselle kappaleelle. Sain AD:lta kuvaa varten erittäin kattavan moodboardin sekä ohjeet rajaukseen, täytyy todeta että kerrankin ohjeistus oli liki täydellinen. Kuvauksessa hankalinta oli saada hunajan valumaan juuri sopivasti sekä saamaan kaikki muut asiat (katse, hiuskoru jne..) suoraan samalla hetkellä. Otimme kokonaisuudessaan noin sata kasvokuvaa täysin samalla setupilla kunnes joukosta löytyi juuri sopiva ruutu.

Tässä sinkun kansi taitettuna sekä käsiteltynä. Iso kiitos M-Eazy Musicin Simolle sekä koko työryhmälle (kannen taitto ja käsittely Therwiz Design Mika Tervaskangas) sekä tietysti mahtavalle Evelinalle! Honey feat Mikael Gabriel julkaistaan keskiviikkona 9.12. Spotifyssa.

Evelina - Honey -singlen kansi

 

Kuvan käsittelyn teki levy-yhtiön AD joten minulle jäi tehtäväksi vain itse kuvan ottaminen. Tiesin suurinpiirtein minkälainen lopullisesta kannesta tulee joten kokeilin tehdä kuvasta myös jotakin täysin erilaista. Kuvatessa mieleeni tuli gladiaattorihenkinen kuva ja päätin kokeilla erilaisien tekstuurien kanssa pelaamista sen kummemmin itse kuvan viestiä miettimättä. Galleriassa mukana myös making-off -kuvia. Studion vuokraamisesta kiitos Studio Välkkeelle.

 

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you