Valikko

Salibandykuvaa PHSB – Bandy Boys-88

Käväisin lauantai-iltana kuvaamassa kaksi erää salibandyn paikallisottelua Lahden PHSB vastaan Sysmän BB-88. En kuvaa juuri koskaan urheilua eikä kuvauskalustoni ole edes tarkoitettu urheilukuvaamiseen. Kuvaajien onneksi Lahden suurhallissa on kuitenkin hyvä valaistus ja nostamalla ISO-arvoa parin tonnin tietämille saa suljinajat pudotettua melko lyhyiksi. Tarkoituksenani oli laittaa yksi salama kentän kulmaan mutta paikalla huomasin unohtaneeni virtalähteen kotiin, kaikki kuvat tuli sitten kuvattua ns. luomuna.

Postauksen lopussa on linkki kaikkiin kuviin. Kuvia voit käyttää ei-kaupallisessa tarkoituksessa kuten huvittaa, eli esim. otteluraporteissa tai vaikkapa seurojen nettisivuilla. Mikäli kuvan yhteydessä vielä mainitsee “kuva: www.anttisihlmanphoto.com” niin kiitän linkistä.

 

Kaikki kuvat (290 kpl) saat katsottua kätevimmin tästä linkistä.

 

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you