Valikko

Kotona Pukkilassa

Terve taas pitkästä aikaa. Kävin viikonloppuna Pukkilassa tapaamassa vanhempiani, kalastelemassa sekä saunomassa kunnon pihasaunassa. Nappasin mukaani myös kamerani mutta en ulkoiluttanut sitä kovin aktiivisesti päivän aikana.

Kameran kaivoin laukusta vasta pihasaunalla huomasin kuinka upea valo lankesi saunan eteisen kahdesta ikkunasta, toinen ikkuna toimi korkovalona ja toinen päävalona. Valo oli myös miellyttävän lämmintä osin auringonlaskun vuoksi ja osin kellertävänpunaisten seinähirsien ansiosta. Saunalla kuvasin pääasiassa Samyangin 35 millisellä videolinssillä. Tämän linssin kanssa kuvatessa on mukava touhuta sillä kuvaamisesta puuttuu väkisinkin vauhti linssin manuaalisen tarkennuksen ansiosta. Tykkään “siviilissä” kuvata rauhassa ja ajatuksella normaalin vauhdikkaan sarjatulen vastapainoksi.

Tässä muutama kuva isästäni Pukkilasta kalareissulta Porvoonjoella sekä saunanlämmityksestä.

kaarlo-puuhastelee-kollaasi-web

Videotestailua

Testasin myös pientä videontekoa tuolla Samyangin 35mm linssillä, ihan hyvää jälkeä sillä saa aikaan ihan käsivaraltakin kunhan muistaa olla liikuttelematta kameraa otoksissa.

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you