Valikko

Retkellä Grövelsjönin alueella Dalarnan läänissä Ruotsissa

Lähdin äkkilähdöllä pitkälle viikonlopulle Ruotsin eteläisimmälle tunturialueelle. Lensin Tukholmaan mistä jatkoin Gotlannissa asuvan siskoni Hannan ja hänen Vilja-tyttärensä ja Tintti-koiransa kanssa matkaa kohti mökkiä. Teimme pari päivän reissua eri puolille aluetta; ensimmäiselle päivälle osui mahtavan kirkas ja aurinkoinen ilma ja seuraavalle päivälle lumimyräkkä.

Den här veckan gjorde jag en spontan utflykt till Sveriges sydligaste fjällområde vid Grövelsjön. Jag flög till Stockholm och åkte därifrån bil med min Gotlandsbaserade syster och hennes valpar (dottern Vilja och hunden Tintti) till en stuga bara några mil från norska gränsen. I två dagar utforskade vi området; första dagen var en klar, solig dag och andra dagen snöade det. Jag kommer gärna tillbaka i sommar eller i höst: då med fiskeredskap i packningen.

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you