Valikko

Asker och Hanna på Gotland – Hääjuhlat Gotlannissa

Rakas pikkusiskoni Hanna meni naimisiin kotisaarellaan Gotlannissa. Juhlat olivat puoliksi suomalaiset ja puoliksi ruotsalaiset ja tunnelma oli melkoisen riehakas. En juurikaan kuvaa häitä mutta vaikka olin juhlissa ensisijaisesti vieraana niin kameran muistikorteille oli tallentunut illan mittaan monenlaisia kuvia. Vihkiminen suoritettiin perheen  seurassa Herrvikissa meren äärellä, kirkkaassa auringonpaisteessa ja reippaassa tuulessa. Juhlat juhlittiin Hannan ja Askerin kotona keskellä saarta Roman kylässä.

Min kära lillasyster Hanna gifte sig under helgen på Gotland. Festen var en blandning av finska och svenska traditioner och gäster. Jag fotograferar inte bröllop så ofta och jag var på plats först och främst som bror och svåger men under kvällen fångade jag flera ögonblick med min kamera. Den intima vigseln med familjen hölls vid kusten i Herrvik, i starkt solljus och i blåst. Bröllopsfesten hölls hemma hos paret mitt på ön i Roma.

#askerohanna

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you