Valikko

Aamu-usvaa etsiskelemässä

Juttelin eilen ystäväni Seongtaekin kanssa ja mainitsin ideasta että kuvaisimme joku aamu juoksijakuva hänestä. “Sontek” on kova juoksun harrastaja ja myös työskentelee juoksujalkineiden parissa. Seongtaekin löydät myös Instagramista nimellä @focus_on_one_thing.

Olin jo aiemmin bongannut kivan pellonnyppylän treenimatkani varrelta hieman Hollolasta Lammin suuntaan. Näillä pelloilla on usein erittäin valokuvauksellinen usva eikä maisemassa näy juurikaan sähköjohtoja tai muita ylimääräisiä elementtejä.

Lähdimme liikkeelle hyvissä ajoin ennen auringonnousua päätyen kuitenkin toteamaan ettei tänä aamuna ollut näkyvää auringonnousua saatikka sitten usvaa. Päädyimmekin siis pääasiassa kahvittelemaan sekä kuvaamaan geneerisiä pilvisen päivän kuvituskuvia jotka on helppo pyöräyttää muutamassa minuutissa Lightroomin kautta maailmaan.

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you