Valikko

Mieskuvaa

Tänään kuvailin työpaikkamme työharjoittelija Marttia koulutehtäviä varten. Aluksi ajattelin tehdä jyrkkää valomaailmaa koska Martilla on persoonalliset kasvot ja voimakas parta. Kuvauksen lopuksi keksimme ottaa pari kuvaa ihan perinteisellä beauty dish -henkisellä valaistuksella, tämä osoittautuikin mielenkiintoiseksi valaisuksi näinkin miehekkäälle kaverille. Otin tätä kuvaa varten pois jopa soft boxien kankaat jotta valo olisi todella alkuperäistä.

Mielestäni tuo ihon naismallimainen hehku sopii tähän kuvaan täytenä vastakohtana kaikelle muulle mitä kuvassa näkyy. Mallin päässä oleva Rapala-pipo poltti ikävästi itsensä puhki, pipon materiaali oli jollakin tavalla heijastavaa keinokuitua. Maskasin pipo-osuuden -2,5 valotetusta otoksesta.

Lopullinen valituksi tullut ruutu:

Beauty dish with man model Antti Sihlman Photography

 

 

Instagram

 

@sihlmania

 

Do one thing every day that scares you